Behandling av snorking og obstruktiv søvnapné med Narval-skinnen

Vi tilbyr søvnapné skinner fra ResMed!
Narval CC™ er en klinisk dokumentert søvnapnéskinne som er skreddersydd for å gi økt komfort og gode resultater for pasientene. Den er en av de minste og letteste søvnapnéskinnene på markedet.

En klinisk studie ResMed har gjennomført over fem år viser at pasienter brukte den gjennomsnittlig 6,7 timer per natt og 6,7 netter i uken. Den stopper kraftig snorking hos nesten 90 % av pasientene som bruker den.

Ta kontakt med oss – ring 22 19 93 96 Klikk på ResMed logoen til høyre for mer informasjon.

 

Du kan velge om du vil ta konvensjonelle avtrykk i alginat eller silikon eller bruke din intraoral skanner.

Lær her hvordan bittregistratet tas. Alt du trenger får du kjøpt direkte hos oss.

Vil du sende pakker? Vi skreddersyr en henteløsning for deg!
I Oslo, Akershus, Drammen, Trondheim og Alta har vi budtjenester. Ring inn din bestilling, så ordner vi opphenting. I de øvrige delene av landet bruker vi Postnord eller DHL. Ring oss for en avtale. Deretter kan du ta i bruk online opphenting.

Artinorway er Miljøfyrtårn sertifisert!
Miljøfyrtårn er Norges mest brukte sertifikat for virksomheter som vil dokumentere sin miljøinnsats og vise samfunnsansvar. Nesten 5000 virksomheter er sertifisert Miljøfyrtårn per juni 2016.

DentApp online

DentApp forenkler kommunikasjonen mellom din klinikk og oss. Det er et oversiktilig hjelpemiddel hvor blant annet bestillinger gjøres. Alle data lagres og kan enkelt hentes frem.

En del av European Dental Group

Artinorway Gruppen har vært en solid støttespiller for norske tannleger helt siden oppstart i 1986. Vi har de senere år vokst til en solid og kompetent gruppe og er samarbeidspartner i et sterkt nettverk.

Digitale avtrykk

Artinorway Gruppen tar i mot filer fra alle type skannere. Gjennom våre egne fresesentre, samarbeidspartnere og vårt nettverk kan vi tilby mange type løsninger og materialer.