Narval CC søvnapnéskinner

Narval CC er en klinisk utprøvd, innovativ og individuelt tilpasset søvnapnéskinne til behandling av pasienter med obstruktiv søvnapné eller pasienter som snorker.

Bestillingsskjema for Narval CC

Serviceskjema / tillegg til bestilling

Brukerveiledning for Narval CC

Skanning strategi Narval CC

Bestill gratis frankerte poser direkte fra oss på telefon 22 87 19 80

Kontakt: Artinorway Dentalforum AS
Telefon: 22 87 19 80 eller e-post: postmaster@artinorway.no

Vil du sende pakker? Vi skreddersyr en henteløsning for deg!
I Oslo, Akershus, Drammen, Trondheim og Alta har vi budtjenester. Ring inn din bestilling, så ordner vi opphenting. I de øvrige delene av landet bruker vi Postnord eller DHL. Ring oss for en avtale. Deretter kan du ta i bruk online opphenting.

Artinorway er Miljøfyrtårn sertifisert!
Miljøfyrtårn er Norges mest brukte sertifikat for virksomheter som vil dokumentere sin miljøinnsats og vise samfunnsansvar. Nesten 5000 virksomheter er sertifisert Miljøfyrtårn per juni 2016.

DentApp online

DentApp forenkler kommunikasjonen mellom din klinikk og oss. Det er et oversiktilig hjelpemiddel hvor blant annet bestillinger gjøres. Alle data lagres og kan enkelt hentes frem.

Oakley Capital nye eiere

Fra og med 10. august 2023 har Artinorway Gruppen blitt skilt ut fra selskapet EDG med hovedeieren Nordic Capital, og fått nye eiere i Oakley Capital i et nystartet selskap som bare skal satse på laboratoriedrift.

Digitale avtrykk

Artinorway Gruppen tar i mot filer fra alle type skannere. Gjennom våre egne fresesentre, samarbeidspartnere og vårt nettverk kan vi tilby mange type løsninger og materialer.