Panda
ArtiScan P2

Kr 99.000 inkl mva*

Panda
ArtiScan P3

Kr 114.950 inkl mva*

Panda ArtiScan
P4 Wireless

Kr 129.950 inkl mva*

Panda
ArtiScan Smart

Kr 129.950 inkl mva*

Les mer om Panda skannere her: www.panda-scanner.com

Institute of Digital Dentistry

Presenstasjon av Panda Smart, Del 1.

*Laptop kommer i tillegg.

Panda Artiscan avtrykkskanner fra kr 0,-

Kontakt oss på telefon 94 13 58 92 så informerer vi deg mer.

  Vil du vite mer?

  Navn

  Klinikk

  Telefon

  E-post

  Melding

  Login Panda Cloud Inbox

  Panda Artiscan brosjyre

  Oppdatering av Software

  Digitale avtrykk

  Digitale avtrykk er fremtiden og skaper en sømløs overgang til digitaliserte produksjonsmetoder som vi har tatt i bruk for mange år siden. Artinorway Gruppen følger med på utviklingen. Vi har mottatt og bearbeidet eller videreformidlet digitale filer allerede en god stund.

  Vårt tips når du vurderer å begynne med digitale avtrykk: kartlegg egne behov og velg et system som innfrir kravene best mulig.  Velg noe kjent og velfungerende. Så vil din egen utvikling og interesse avdekke flere behov underveis. Allerede nå tilbyr de fleste systemer et bredt produktspekter. Teknologien er under stadig utvikling og systemene oppgraderes fortløpende.

  Overgangen til nye teknologier vil alltid være forbundet med ulike utfordringer. Vi ønsker å være så nøytrale som mulig med egne anbefalinger. Vårt beste tips: forhør deg med kolleger og brukere om hvilken erfaringer de har gjort. På denne måten får du nyttig informasjon og unngår fallgruver du kanskje ikke har tenkt på. Vi skal selvfølgelig bistå deg ut fra de erfaringene vi sitter med.

  Har du tatt ditt valg, skal vi gjerne hjelpe deg med å skape en sømløs overgang til den digitale verden. Vi kan fremskaffe mange protetiske løsninger i ulike materialer – egenprodusert eller formidlet.

  Vi håndterer digitale avtrykk fra alle intraorale skannere. Ta kontakt så hjelper vi dere med å legge til Artinorway Dentalforum som lab på deres scanner.

   

  Har du spørsmål med digitale avtrykk, ta kontakt med: Ola Viking, ola@artinorway.no / tlf. 941 35 892 eller Anve Toverud, anve@dentalforum.no / tlf. 924 16 231

  Vil du sende pakker? Vi skreddersyr en henteløsning for deg!
  I Oslo, Akershus, Drammen, Trondheim og Alta har vi budtjenester. Ring inn din bestilling, så ordner vi opphenting. I de øvrige delene av landet bruker vi Postnord eller DHL. Ring oss for en avtale. Deretter kan du ta i bruk online opphenting.

  Artinorway er Miljøfyrtårn sertifisert!
  Miljøfyrtårn er Norges mest brukte sertifikat for virksomheter som vil dokumentere sin miljøinnsats og vise samfunnsansvar. Nesten 5000 virksomheter er sertifisert Miljøfyrtårn per juni 2016.