Komplekse pasientkasus – sammen løser vi dine utfordringer!

Trenger du hjelp? Å rehabilitere større eller komplekse pasientkasus kan være en utfordring, men trenger ikke å være vanskelig.

«Noe av det viktigste er rekkefølgen i behandlingen. Jeg har dessverre sett mange tilfeller hvor vi som tannteknikere blir involvert for sent. Det begrenser våre muligheter unødvendig og pasienten ender opp med et resultat som kunne vært mye bedre. Start med studiemodeller og snakk med oss er mitt beste råd.» Michael Matzinger – faglig leder i Artinorway Gruppen.

Det viktigste er med andre ord å begynne i riktig ende. Lag en god plan i samarbeid med oss og la resultatet bli forutsigbart for deg og for pasienten. Spør oss om konstruksjonsforslag og alternativer. Vi har tannteknisk spisskompetanse og kan gi deg gode råd om ulike muligheter og materialvalg. I mange tilfeller må vertikal bitthøyde defineres på nytt. Samtidig gir det mulighet til en mer helhetlig planlegging. Med gode bittregistrater som utgangspunkt kan vi gjenskape både en bra estetikk og funksjon. Spør oss om hvilke metoder som egner seg best.


Komplekse pasientkasus – eksempel: Rehabilitering av et nedslitt tannsett – attrisjon
totalrehab

Ved hjelp av studiemodeller eller bilder kan vi fort danne oss et bilde over situasjonen og komme forslag om mulige alternativer til løsning. I samarbeid med deg og pasienten kan vi så bli enige om valg av behandling og rekkefølge. Vi vil gi deg veiledning under hele prosessen.

Eksempel for behandlingsrekkefølge: rehabilitering av et nedslitt tannsett

 

artinorway6