Pris fra kr 242.000,- inkl. mva og laptop

3Shape TRIOS – En intraoral skanner med alle muligheter

ArtiScan fra kr 149.000 inkl mva og laptop

Digital avtrykkstaking starter med ArtiScan P2 intraoral skanner

Login Panda Cloud Inbox

Gå digitalt i dag

Vi tilbyr markedets rimeligste vei til digital avtrykkstaking uten å kompromisse på kvalitet. Fra kun 10 ledd i måneden kan vi tilby deg din egen skanner på klinikken.

Digitale avtrykk

Digitale avtrykk er fremtiden og skaper en sømløs overgang til digitaliserte produksjonsmetoder som vi har tatt i bruk for mange år siden. Artinorway Gruppen følger med på utviklingen. Vi har mottatt og bearbeidet eller videreformidlet digitale filer allerede en god stund.

Vårt tips når du vurderer å begynne med digitale avtrykk: kartlegg egne behov og velg et system som innfrir kravene best mulig.  Velg noe kjent og velfungerende. Så vil din egen utvikling og interesse avdekke flere behov underveis. Allerede nå tilbyr de fleste systemer et bredt produktspekter. Teknologien er under stadig utvikling og systemene oppgraderes fortløpende.

Overgangen til nye teknologier vil alltid være forbundet med ulike utfordringer. Vi ønsker å være så nøytrale som mulig med egne anbefalinger. Vårt beste tips: forhør deg med kolleger og brukere om hvilken erfaringer de har gjort. På denne måten får du nyttig informasjon og unngår fallgruver du kanskje ikke har tenkt på. Vi skal selvfølgelig bistå deg ut fra de erfaringene vi sitter med.

Har du tatt ditt valg, skal vi gjerne hjelpe deg med å skape en sømløs overgang til den digitale verden. Vi kan fremskaffe mange protetiske løsninger i ulike materialer – egenprodusert eller formidlet.

Vi håndterer digitale avtrykk fra alle intraorale skannere. Ta kontakt så hjelper vi dere med å legge til Artinorway Dentalforum som lab på deres scanner.

 

Har du spørsmål med digitale avtrykk, ta kontakt med: Ola Viking, ola@artinorway.no / tlf. 941 35 892 eller Anve Toverud, anve@dentalforum.no / tlf. 924 16 231

Vi håndterer digitale avtrykk fra alle intraorale skannere

Ta kontakt så hjelper vi dere med å legge til Artinorway Gruppen Norsk lab og Artinorway Gruppen formidling som lab på deres skanner.
Ønsker du og legge til oss på egen hånd?

Vil du sende pakker? Vi skreddersyr en henteløsning for deg!
I Oslo, Akershus, Drammen, Trondheim og Alta har vi budtjenester. Ring inn din bestilling, så ordner vi opphenting. I de øvrige delene av landet bruker vi Postnord eller DHL. Ring oss for en avtale. Deretter kan du ta i bruk online opphenting.

Artinorway er Miljøfyrtårn sertifisert!
Miljøfyrtårn er Norges mest brukte sertifikat for virksomheter som vil dokumentere sin miljøinnsats og vise samfunnsansvar. Nesten 5000 virksomheter er sertifisert Miljøfyrtårn per juni 2016.

DentApp online

DentApp forenkler kommunikasjonen mellom din klinikk og oss. Det er et oversiktilig hjelpemiddel hvor blant annet bestillinger gjøres. Alle data lagres og kan enkelt hentes frem.

En del av European Dental Group

Artinorway Gruppen har vært en solid støttespiller for norske tannleger helt siden oppstart i 1986. Vi har de senere år vokst til en solid og kompetent gruppe og er samarbeidspartner i et sterkt nettverk.

Digitale avtrykk

Artinorway Gruppen tar i mot filer fra alle type skannere. Gjennom våre egne fresesentre, samarbeidspartnere og vårt nettverk kan vi tilby mange type løsninger og materialer.