Kontakt oss

  Ditt navn (obligatorisk)

  E-post (obligatorisk)

  Telefon (obligatorisk)

  Emne

  Melding

  Artinorway Dentalforum Lab AS avd. Trondheim

  Besøksadresse:
  Nedre Bakklandet 58C, 7014 Trondheim

  Postadresse:
  Postboks 8843 Nedre Elvehavn, 7481 Trondheim

  Telefon: 73 54 90 00
  E-post: labtrondheim@artinorway.no

  Opphenting – vi skreddersyr en henteløsning for deg!
  I Trondheim har vi egen budtjeneste. Ring inn din bestilling, så ordner vi opphenting. Utenfor byen og i de øvrige delene av landet bruker vi DHL eller Posten. Ring oss for mer informasjon, så ordner vi den beste løsningen for deg.

  Vi er en fullservicelab som tilbyr det meste innen fast- og avtakbar protetikk. Trenger du gode råd til å løse en protetisk utfordring? Ikke nøl med å ta kontakt med oss!

  Vi skreddersyr en henteløsning for deg!
  I Trondheim har vi egen budtjeneste. Ring inn din bestilling, så ordner vi opphenting. I de øvrige delene av landet bruker vi  DHL. Ring oss for en avtale. Deretter kan du ta i bruk online opphenting. Klikk her for DHL online opphenting.

  Artinorway er Miljøfyrtårn sertifisert!
  Miljøfyrtårn er Norges mest brukte sertifikat for virksomheter som vil dokumentere sin miljøinnsats og vise samfunnsansvar. Nesten 5000 virksomheter er sertifisert Miljøfyrtårn per juni 2016.

  DentApp online

  DentApp forenkler kommunikasjonen mellom din klinikk og oss. Det er et oversiktilig hjelpemiddel hvor blant annet bestillinger gjøres. Alle data lagres og kan enkelt hentes frem.

  En del av European Dental Group

  Artinorway Gruppen har vært en solid støttespiller for norske tannleger helt siden oppstart i 1986. Vi har de senere år vokst til en solid og kompetent gruppe og er samarbeidspartner i et sterkt nettverk.

  Digitale avtrykk

  Artinorway Gruppen tar i mot filer fra alle type skannere. Gjennom våre egne fresesentre, samarbeidspartnere og vårt nettverk kan vi tilby mange type løsninger og materialer.