Kontakt oss

  Ditt navn (obligatorisk)

  E-post (obligatorisk)

  Telefon (obligatorisk)

  Emne

  Melding

  Artinorway Dentalforum
  Lab AS - Oslo

  Besøksadresse:
  Trondheimsveien 184, 0570 Oslo

  Fra og med 01.09.22 skifter vi postboksadresse til:
  Postboks 4533 Nydalen, 0404 Oslo

  Telefon: 22 19 93 96 – 22 87 19 80
  E-post: postoslo@dentalforum.no

  Opphenting – vi skreddersyr en henteløsning for deg!
  I Oslo, Akershus og Drammen har vi budtjeneste. Ring inn din bestilling, så ordner vi opphenting. I de øvrige delene av landet bruker vi Postnord eller DHL. Ring oss for en avtale. Deretter kan du ta i bruk online opphenting. Klikk her for online opphenting.

  Vi er spesialiserte på avtakbar- og implantatprotetikk, samt alle typer keramiske erstatninger. Har du krevende estetiske restaureringer? Vi bistår deg med planlegging og gjennomføring i tett kontakt med pasienten. Det gir forutsigbare resultater! Artinorway Dentalforum har et eget fresesenter og vi er godt utstyrt til å ta imot dine digitale filer. Ta kontakt!

  Artinorway og ADL kunder – Vi skreddersyr en henteløsning for deg!
  I Oslo, Akershus og Drammen henter vi dine arbeid med budtjenester. Ring inn din bestilling, så ordner vi opphenting.

   I de øvrige delene av landet bruker vi Postnord. Ring oss for en avtale. Deretter kan du ta i bruk online opphenting.

  Artinorway er Miljøfyrtårn sertifisert!
  Miljøfyrtårn er Norges mest brukte sertifikat for virksomheter som vil dokumentere sin miljøinnsats og vise samfunnsansvar. Nesten 5000 virksomheter er sertifisert Miljøfyrtårn per juni 2016.

  DentApp online

  DentApp forenkler kommunikasjonen mellom din klinikk og oss. Det er et oversiktilig hjelpemiddel hvor blant annet bestillinger gjøres. Alle data lagres og kan enkelt hentes frem.

  En del av European Dental Group

  Artinorway Gruppen har vært en solid støttespiller for norske tannleger helt siden oppstart i 1986. Vi har de senere år vokst til en solid og kompetent gruppe og er samarbeidspartner i et sterkt nettverk.

  Digitale avtrykk

  Artinorway Gruppen tar i mot filer fra alle type skannere. Gjennom våre egne fresesentre, samarbeidspartnere og vårt nettverk kan vi tilby mange type løsninger og materialer.