Tilby pasientene dine usynlig tannregulering

Et vakker smil

For tannlege

Et vakker smil

For pasient

Last ned Dr Portal for smarttelefon

Usynlige tannreguleringer er populære.

Flere og flere tannleger opplever at pasienter ønsker å gjøre noe med tannstillingen, men de ønsker ikke å gå rundt med synlige reguleringer. Nå kan du imøtekomme dine pasienters ønske med en avtakbar og nesten usynlig regulerings skinne.

Etter å ha tatt et konvensjonelt eller digitalt avtrykk og fylt ut behandlingsskjemaet, deretter tatt pasient bilder, planlegges og beregnes en behandlingsplan. Slik at du kan vise en 3D modell av hele behandlingsløpet. Utifra den vil du og pasient evaluere og bedømme resultatet. Blir det godtatt, produseres skinnene.

Linker:
LogIn Dr Portal: https://dr.airalign.com/

 

Kjeveortopeder – din trygghet

Hver eneste AirSmile-behandling er planlagt av utdannede teknikere og validert av kjeveortopeder.

Denne praksisen gjør det mulig for oss å sikre deg som tannlege enestående kvalitet og førutsigbarhet av gjennom hele  behandlingen. Langt  bedre enn noe annet aligner system på markedet tør vi påstå.

AirSmile 10
For mindre korrigeringer, med maksimalt 10 aligners per kjeve. Velg mellom 1 eller 2 kjever.

AirSmile 20
For middels korrigeringer, med maksimalt 20 aligners per kjeve. Velg mellom 1 eller 2 kjever.

AirSmile Plus
For mer komplekse korrigeringer som krever mer en 20 aligner per kjeve. Velg mellom 1 eller 2 kjever.

Spørsmål?

Ta kontakt for en hyggelig prat

Ola Truls Viking Vikingsson
E-post: ola@artinorway.no
Mobil: 941 35 892

Vil du sende pakker? Vi skreddersyr en henteløsning for deg!
I Oslo, Akershus, Drammen, Trondheim og Alta har vi budtjenester. Ring inn din bestilling, så ordner vi opphenting. I de øvrige delene av landet bruker vi Postnord eller DHL. Ring oss for en avtale. Deretter kan du ta i bruk online opphenting.

Artinorway er Miljøfyrtårn sertifisert!
Miljøfyrtårn er Norges mest brukte sertifikat for virksomheter som vil dokumentere sin miljøinnsats og vise samfunnsansvar. Nesten 5000 virksomheter er sertifisert Miljøfyrtårn per juni 2016.

DentApp online

DentApp forenkler kommunikasjonen mellom din klinikk og oss. Det er et oversiktilig hjelpemiddel hvor blant annet bestillinger gjøres. Alle data lagres og kan enkelt hentes frem.

Oakley Capital nye eiere

Fra og med 10. august 2023 har Artinorway Gruppen blitt skilt ut fra selskapet EDG med hovedeieren Nordic Capital, og fått nye eiere i Oakley Capital i et nystartet selskap som bare skal satse på laboratoriedrift.

Digitale avtrykk

Artinorway Gruppen tar i mot filer fra alle type skannere. Gjennom våre egne fresesentre, samarbeidspartnere og vårt nettverk kan vi tilby mange type løsninger og materialer.