Velkommen
som ny kunde!

Kampanjepris: prøv følgende produkter til kampanjepris i en måned
NP kr 795.- E.max kr 995.- Zirconia kr 995.-*
(gjelder formidlede arbeid til deg som ikke har brukt oss de siste 12 mnd.)

Hentealternativer: vi henter med bud i nærområdene våre, eller velg mellom fraktfri forsendelse og PostNord som henter på døra.

Ordresedler eller DentApp online registrering?

Artinorway Oslo

Formidling av tannteknikk
Ring 22 86 19 80

Artinorway Dentalforum
Norsk produsert tannteknikk
Ring: 22199396
Artinorway Trondheim

Formidling av tannteknikk

Ring: 73549000

Artinorway Lab Trondheim

Norsk produsert tannteknikk
Ring: 73522600

Spørsmål? Kontakt oss i dag!

Vi hjelper deg gjerne videre!

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Telefon (obligatorisk)

Emne

Melding

SomnoMed søvnapneskinner

Premium komfort og perfekt tilpasning

SomnoMed er verdensledende innen forskning og utvikling av skinner for behandling av Obstruktiv SøvnApné og snorking. Mer enn 300.000 pasienter er allerede behandlet med SomnoDent søvnapnéskinner på verdensbasis. Artinorway er SomoMeds foretrukne samarbeidsparter og Servicelab i Norge. Klikk her for å lese mer om SomnoDent søvnapnéskinner eller ta kontakt med Artinorway for nærmere informasjon.

Vi skreddersyr en henteløsning for deg!
I Oslo, Akershus, Drammen, Trondheim og Alta har vi budtjenester. Ring inn din bestilling, så ordner vi opphenting. I de øvrige delene av landet bruker vi Postnord eller DHL. Ring oss for en avtale. Deretter kan du ta i bruk online opphenting.

Artinorway er Miljøfyrtårn sertifisert!
Miljøfyrtårn er Norges mest brukte sertifikat for virksomheter som vil dokumentere sin miljøinnsats og vise samfunnsansvar. Nesten 5000 virksomheter er sertifisert Miljøfyrtårn per juni 2016.

DentApp online

DentApp forenkler kommunikasjonen mellom din klinikk og oss. Det er et oversiktilig hjelpemiddel hvor blant annet bestillinger gjøres. Alle data lagres og kan enkelt hentes frem.

En del av DPH

Artinorway har vært en solid støttespiller for norske tannleger helt siden oppstart i 1986. Vi har de senere år vokst til en solid og kompetent gruppe og er samarbeidspartner i et sterkt nettverk.

Digitale avtrykk
Digitale avtrykk

Artinorway Gruppen tar i mot filer fra 3SHAPE TRIOS, 3M TRUE DEFINITION og CEREC. Gjennom våre samarbeidspartnere og vårt nettverk kan vi tilby mange type løsninger og materialer.