Digitale avtrykk

Digitale avtrykk er fremtiden og skaper en sømløs overgang til digitaliserte produksjonsmetoder som vi har tatt i bruk for mange år siden. Artinorway Gruppen følger med på utviklingen. Vi har mottatt og bearbeidet eller videreformidlet digitale filer allerede en god stund.

Vårt tips når du vurderer å begynne med digitale avtrykk: kartlegg egne behov og velg et system som innfrir kravene best mulig.  Velg noe kjent og velfungerende. Så vil din egen utvikling og interesse avdekke flere behov underveis. Allerede nå tilbyr de fleste systemer et bredt produktspekter. Teknologien er under stadig utvikling og systemene oppgraderes fortløpende.

Overgangen til nye teknologier vil alltid være forbundet med ulike utfordringer. Vi ønsker å være så nøytrale som mulig med egne anbefalinger. Vårt beste tips: forhør deg med kolleger og brukere om hvilken erfaringer de har gjort. På denne måten får du nyttig informasjon og unngår fallgruver du kanskje ikke har tenkt på. Vi skal selvfølgelig bistå deg ut fra de erfaringene vi sitter med.

Har du tatt ditt valg, skal vi gjerne hjelpe deg med å skape en sømløs overgang til den digitale verden. Vi kan fremskaffe mange protetiske løsninger i ulike materialer – egenprodusert eller formidlet.

Vi håndterer digitale avtrykk fra følgende systemer:

SIRONA – CEREC
3SHAPE – TRIOS
3M ESPE – TRUE DEFINITION

CEARSTREAM DENTAL – CARESTREAM

Og slik fungerer det:

  • Formidlede arbeid fra Kina eller norsk produsert i Trondheim
  • legg til Artinorway Gruppen (digital@artinorway.no) i registeret over mottakere og send oss en forespørsel som vi bekrefter (for Cerec Connect: bruk postnummer 0505)
  • registrer ditt arbeid på programvarens ordreskjema, tar de digitale avtrykkene som skal (husk å kryss av for ønsket produkt, material og definer tannfargen og ev. andre spesifikasjoner som for eksempel norsk- eller utenlands produsert.
  • send filen til oss – det er ikke nødvendig å sende noe fysisk!
  • den ankommer vår Innboks og du vil få en bekreftelse på at den er mottatt
  • avhengig av hva du har bestilt, kontrolleres filen, godkjennes for videreformidling og produksjon – eller designes og produseres hos oss direkte. I tvilstilfeller kan du få tilsendt forslag til design for godkjenning av deg.
  • avhengig av type arbeid produseres det parallelt en 3D printet modell om nødvendig
  • arbeidet gjøres ferdig og returneres til deg

Har du spørsmål rundt digitale avtrykk – ta kontakt med yen@artinorway.no  Anve@dentalforum.no eller michael@artinorway.no

  • Norsk produserte arbeid fra Oslo
  • legg til Dentalforum (cadcam@dentalforum.no) og følg samme beskrivelse som nevnt ovenfor.
3m-true-definition-scanner
Online registrering DentApp

Vil du sende pakker? Vi skreddersyr en henteløsning for deg!
I Oslo, Akershus, Drammen, Trondheim og Alta har vi budtjenester. Ring inn din bestilling, så ordner vi opphenting. I de øvrige delene av landet bruker vi Postnord eller DHL. Ring oss for en avtale. Deretter kan du ta i bruk online opphenting.

Artinorway er Miljøfyrtårn sertifisert!
Miljøfyrtårn er Norges mest brukte sertifikat for virksomheter som vil dokumentere sin miljøinnsats og vise samfunnsansvar. Nesten 5000 virksomheter er sertifisert Miljøfyrtårn per juni 2016.

DentApp online

DentApp forenkler kommunikasjonen mellom din klinikk og oss. Det er et oversiktilig hjelpemiddel hvor blant annet bestillinger gjøres. Alle data lagres og kan enkelt hentes frem.

En del av European Dental Group

Artinorway Gruppen har vært en solid støttespiller for norske tannleger helt siden oppstart i 1986. Vi har de senere år vokst til en solid og kompetent gruppe og er samarbeidspartner i et sterkt nettverk.

Digitale avtrykk

Artinorway Gruppen tar i mot filer fra 3SHAPE – TRIOS, 3M – TRUE DEFINITION og SIRONA – CEREC. Gjennom våre samarbeidspartnere og vårt nettverk kan vi tilby mange type løsninger og materialer.