Kontakt oss

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Telefon (obligatorisk)

Emne

Melding

Artinorway Dentalforum Lab AS - Oslo

Trondheimsveien 184
Postboks 6553 Rodeløkka
0501 Oslo
Telefon: 22 19 93 96 – 22 87 19 80
E-post: postoslo@dentalforum.no

Opphenting – vi skreddersyr en henteløsning for deg!
I Oslo, Akershus og Drammen har vi budtjeneste. Ring inn din bestilling, så ordner vi opphenting. I de øvrige delene av landet bruker vi Postnord eller DHL. Ring oss for en avtale. Deretter kan du ta i bruk online opphenting. Klikk her for online opphenting.

Vi er spesialiserte på avtakbar- og implantatprotetikk, samt alle typer keramiske erstatninger. Har du krevende estetiske restaureringer? Vi bistår deg med planlegging og gjennomføring i tett kontakt med pasienten. Det gir forutsigbare resultater! Artinorway Dentalforum har et eget fresesenter og vi er godt utstyrt til å ta imot dine digitale filer. Ta kontakt!

Artinorway og ADL kunder – Vi skreddersyr en henteløsning for deg!
I Oslo, Akershus og Drammen henter vi dine arbeid med budtjenester. Ring inn din bestilling, så ordner vi opphenting.

 I de øvrige delene av landet bruker vi Postnord. Ring oss for en avtale. Deretter kan du ta i bruk online opphenting.

Artinorway er Miljøfyrtårn sertifisert!
Miljøfyrtårn er Norges mest brukte sertifikat for virksomheter som vil dokumentere sin miljøinnsats og vise samfunnsansvar. Nesten 5000 virksomheter er sertifisert Miljøfyrtårn per juni 2016.

DentApp online

DentApp forenkler kommunikasjonen mellom din klinikk og oss. Det er et oversiktilig hjelpemiddel hvor blant annet bestillinger gjøres. Alle data lagres og kan enkelt hentes frem.

En del av European Dental Group

Artinorway Gruppen har vært en solid støttespiller for norske tannleger helt siden oppstart i 1986. Vi har de senere år vokst til en solid og kompetent gruppe og er samarbeidspartner i et sterkt nettverk.

Digitale avtrykk
Digitale avtrykk

Artinorway Gruppen tar i mot filer fra 3SHAPE – TRIOS, 3M – TRUE DEFINITION, CARESTREAM og SIRONA – CEREC. Gjennom våre samarbeidspartnere og vårt nettverk kan vi tilby mange type løsninger og materialer.