Artinorway Gruppen satser på norsk tannteknikk! Idungården Tannteknikk blir til Artinorway Lab AS

Norsk produsert tannteknikk er en viktig del av vår satsing fremover. Derfor er det en stor glede å kunne meddele at Idungården Tannteknikk As i Trondheim har blitt en del av vår familie.

Jentene i Idungården Tannteknikk vil styrke vår norske produksjon og bytter navn til Artinorway Lab AS. De har mange års erfaring med både fast og avtakbar protetikk. Målet vårt er å bli en faglig sterk aktør i regionen!

Samlokaliseringen ble gjennomført i begynnelse av mars og bedriften er nå full operativ i våre lyse og romslige lokaler på Bakklandet. Artinorway Lab AS tilbyr alt innen tannteknikk og tar i mot pasienter for fargeuttak, reparasjoner mm. Vi vil selvfølgelig også bistå kundene med gode råd innen tanntekniske løsninger. Bli kjent med våre nye familiemedlemmer fra Idungården.

Samtidig har vi benyttet anledning og gjennomført et navnskifte til – Scandinavian Dental Services AS (SDS), som driver med formidling av tannteknikk, blir til Artinorway Trondheim AS. Med dette ønsker vi å rendyrke vår profil og fremstå som en enda mer helhetlig og kompetent aktør i Midt – Norge regionen.

Alt dette vil bli behørig markert under Midt – Norge Møtet i slutten av mars. Besøk oss på Stand 42!

artinorway6

Leave a Reply