Caroline, autorisert tanntekniker hos Artinorway Dental Lab – et portrett

Møt Caroline Wabnitz, autorisert tanntekniker hos Artinorway Dental Lab i Oslo
Caroline Wabnitz har lang erfaring med keramiske restaureringer. Hun kom til oss i april i år og har allerede gjort seg bemerket gjennom mange flotte tanntekniske arbeid og dertil fornøyde tannleger og pasienter.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Caroline er utdannet i Tyskland. Hun har jobbet med krone- bro rehabiliteringer på flere laboratorier i München og spesialisert seg på helkeramiske arbeid. Caroline liker å jobbe tett sammen med både tannleger og pasient for å lage høyestetiske tannerstatninger.

«Å ha mulighet til å se pasienten og lytte til deres ønsker er veldig givende og helt avgjørende når vi skal innfri høye krav. Vi ser på farge, form og tannstilling sammen og har mulighet til å korrigere underveis i prosessen. Det oppfattes som meget profesjonelt av de pasienter jeg får lov til å møte. Arbeidsdagen blir mer interessant og resultatene blir flotte – til alles tilfredshet!»

På Artinorway Dental Lab i Oslo har Caroline mulighet til å rendyrke hennes lidenskap. Hun jobber med nyeste generasjon 3Shape skanner og programvare og kan designe nær sagt alle type tannerstatninger i ulike materialer.

Caroline gjennomfører for tiden et kurs i regi av Maximilian Universitetet i München – Curriculum CAD CAM. Her får hun enda bedre innsikt i digitale teknologier. I tillegg er hun blitt valgt inn i styret i Norges Tanntekniker Forbund som arbeidstaker representant.

Har du en krevende pasient eller et kasus der det trengs tett kommunikasjon og oppfølging? Ta kontakt med Caroline på 22 87 19 90.

(NB: Caroline besto eksamen sin i desember 2016!)

 

004-red

artinorway6